Folkene våre

DSC04223.jpg

Tor André Fjellstad
Psykologspesialist

Daglig leder

Tor André er gründer og daglig leder i Psyk Assist. Han er psykologspesialist, og med over 10 års erfaring har han det faglige og administrative ansvaret for tjenesten. I tillegg til Psyk Assist driver han SPIRE Psykologtjeneste, hvor han praktiserer som psykolog.

I Psyk Assist. Det er Tor André du treffer, om du ringer vårt telefonnummer eller sender oss mail.

psykassist-logo-alt-rgb-stor.png
psykassist-logo-alt-rgb-stor.png

Sapna Sharma
Master i psykisk helsevern
Sykepleier

...

Sapna har jobbet med mennesker i over 20 år. Hun har erfaring fra offentlig psykisk helsevern, og har møtt mennesker i et bredt spekter av situasjoner og livsfaser. Hun er utdannet sykepleier, og har mastergrad i psykisk helse. Hun er opptatt av relasjonens betydning i de mellommenneskelige møtene, og utviser trygghet og humor i møtet med sine klienter. Sapna har særlig interesse for tverrkulturelle problemstillinger.

Bestill time hos Sapna

psykassist-logo-alt-rgb-stor.png

Anette Løite

Master i psykisk helsevern
Sykepleier

Annette har jobbet over 20 år med mennesker som sykepleier med særlig interesse for psykisk helse. Hun har bred erfaring som samtaleterapeut, og er opptatt av å se hele mennesket i sitt møte med klientene sine. Annette avslutter nå sin mastergrad i psykisk helsevern, i tillegg til at hun har videreutdanning i flere terapiformer (emosjonsfokusert, kognitiv og sensomotorisk psykoterapi), ulik samtalemetodikk, veiledning, og medisinsk yoga. Om du trenger en samtalepartner som kan stille de riktige spørsmålene, har tanke- eller følelsesmessige problemer som du har vansker med å løse, eller har med deg vanskelige opplevelser som du har behov for å bearbeide, vil Annette kunne hjelpe deg med dette.

Annette er for øyeblikket i permisjon.

psykassist-logo-alt-rgb-stor.png

Nina Hammer Tybakken
Spesialist i sped- og småbarns psykiske helse

Sosionom

Informasjon kommer.

Jobbe i Psyk Assist?

Psyk Assist er i oppstartsfasen, og har behov for flere fagfolk med kloke hoder og varme blikk. Ta kontakt med Tor André om du er nysgjerrig på å jobbe hos oss.